• Eigen productie
  • Jarenlange ervaring
  • Kwaliteit en service

Alleen de beste vleesrassen

Vleesgroothandel Bleijlevens Kerkrade is gespecialiseerd in het produceren en versnijden van vers varkens-, rund- en kalfsvlees voor slagerij, supermarkt, vleesfabrikant en groothandel. Ons assortiment bestaat uit de beste Europese vleesrassen, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en gewicht. Bel 045-545 57 83 voor meer informatie, of vul het contactformulier in.

Rundvlees

Kalfsvlees

Varkensvlees

vleesgroothandel bleijlevens kerkrade
kalfsvlees kerkrade

Rundvlees

Onze runderen komen uit de Benelux en Frankrijk. Daar werken wij uitsluitend met bedrijven die voorop lopen wat duurzaamheid en dierenwelzijn betreft. Hierdoor bent u verzekerd van een goed stuk vlees van dieren die een gezond leven hebben gehad. Onze zorgvuldige kwaliteitscontroles geven u extra zekerheid van een hoogwaardig product.

rundvlees vleesgroothandel bleijlevens kerkrade slachterij vers vlees bleijlevens kerkrade vleesgroothandel

Kalfsvlees

Ook het kalfsvlees in ons assortiment komt uit de Benelux en Frankrijk. Met de grootste zorg wordt het kalfsvlees in onze slachterij vers uitgesneden in de door u gewenste snit. Gedurende de productie staan hygiëne en voedselveiligheid voorop waardoor het vlees fijn van smaak blijft en een maximale houdbaarheid heeft.

Varkensvlees

Door natuurlijke voeding en vrije uitloop krijgt ons varkensvlees een uitstekende smaak en structuur. Hiermee onderscheidt het zich van ander varkensvlees. De varkens, afkomstig uit Limburg en Brabant, krijgen voldoende daglicht en hebben veel vrijheid in de stal. In onze uitsnijderij snijden en slicen wij karbonades, speklappen en reepjesvlees onder de meest hygiënische omstandigheden en met de modernste technieken. Wij leveren lekker mals varkensvlees, op maat gesneden.

vleesgroothandel kerkrade slachterij kerkrade vleesgroothandel vers vlees kwaliteitsvlees kerkrade
reepjesvlees slachterij vleesgroothandel kerkrade bleijlevens kerkrade vlees versnijden op maat kerkrade